Emine Mustafa Humanızlı İlkokulu


Vizyon: Nitelikli eğitim ve öğretimi gerçekleştirirken, düşünmeyi öğreten, sürekli gelişen ve değişen dünyaya ayak uyduran, kendi yeteneklerinin farkında olan, her türlü faaliyette başarıyı yakalayabilen, önemli insanlar yetiştiren, çevresindeki okullara örnek olabilen, herkes tarafından tercih edilen, mensubu olunmaktan onur duyulan bir okul olmak istiyoruz.

Misyon: Cumhuriyetin temel ilkeleri ile, Atatürk ilke ve inkılaplarını, yaşayan ve yaşatan, eğitim-öğretim kadrosu ve donanımlı altyapısıyla, teknolojik gelişmeleri takip eden, özgüveni ile kendini ifade edebilen, eleştirel düşünen, ömür boyu öğrenmeye devam eden,öğrendiği davranışları hayata geçirebilen, enerjisini yetenekleri doğrultusunda kullanan, Türk Milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren, öz benliğini ve kabiliyetlerini bilerek bunları milletin hizmetlerinde kullanmayı hedefleyen, coşkusu, kararlılığı ve üretkenliği ile geleceğin güçlü Türkiye´sini oluşturacak bireyler yetiştirmek.

Başarılar: Okulumuza 2021 yılının Aralık Ayında "eTWİNNİNG ULUSAL KALİTE ETİKETİ" verilmiştir. Okulumuza 2020/2021 Eğitim-Öğretim yılında yapılan çalışmalar nedeniyle "eTWİNNİNG AVRUPA KALİTE ETİKETİ" verilmiştir. Okulumuza 2021/2022 Eğitim-Öğretim yılında yapılan çalışmalardan dolayı"eTWİNNİNG SCHOOL" belgesi verilmiştir.

Saatler: 07.10-17.20
Isınma: Kalorifer(Doğalgaz)
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: ATLETİZM,HALK OYUNLARI,ZEKA OYUNLARI,SATRANÇ
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: eTwinning Projeleri,Beslenme Dostu Okul Projesi,Ben Okuyorum Gaziantep Okuyor Projesi, Gönül Akademisi Projesi,Aile Eğitimi Projesi

Telefon - 0342 323 02 89

Belgegeçer - (342) 323 0289

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://eminehumanizli.meb.k12.tr

Adres - KAYAÖNÜ MAH. 42032 NOLU SK. NO 21 İÇ KAPI NO 1 ŞEHİTKAMİL / GAZİANTEP

Öğretmen :61
Öğrenci :1460
Derslik :24
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :3500
Öğretim Şekli :İkili Öğretim

Yerleşim Yeri - KAYAÖNÜ MAHELLESİ LEFKOŞE CADDESİ 32 NOLU SOKAK ŞEHİTKAMİL GAZİANTEP

Adres - KAYAÖNÜ MAH. 42032 NOLU SK. NO 21 İÇ KAPI NO 1 ŞEHİTKAMİL / GAZİANTEP

Ulaşım Toplu Taşıma

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 3 km